Piatsa Restaurant

Αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις !

"Πιάτσα" εστιατόριο από το 2010

Ελληνικό Οικογενειακό Εστιατόριο

Our Story

Η ιστορία μας ξεκινάει στην κοσμοπολίτικη Νάουσα της Πάρου στις 21 Μαΐου του 2010, όταν δύο άνθρωποι από το χώρο της εστίασης ο Χρήστος Μπιμπίκας και ο Χρήστος Κιούσης υλοποίησαν το όνειρο τους με μεράκι και προσωπική εργασία για ένα χώρο που θα προσφέρει σε φίλους και πελάτες γευστικές στιγμές.

Φρέσκα ζυμαρικα

Το εστιατόριο ” Πιάτσα” φημίζεται για  την  απίστευτη  κουζίνα του,  όσοι το επισκέπτονται  ξέρουν ότι θα απολαύσουν και απίστευτα χειροποίητα ζυμαρικά, αγαπημένες επιλογές τορτελίνια γεμιστά με ρικότα , τορτελίνι γεμιστό με τυριά σε σάλτσα πέστο βασιλικού και το φημισμένο χειροποίητο ραβιόλι σπανάκι κιμά.

αυθεντικεσ γευσεισ

Στο εστιατόριο μας χρησιμοποιούμε φρέσκο παρθένο ελαιόλαδο & τοπικά προϊόντα γι’ αυτό όσοι το επισκέπτονται γεύονται  αυθεντικές , μεσογειακές γεύσεις .

Meet The Chef

Giorgio Raimondo

Lorem ipsum dolor sit amet, cons or ctetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incid dunt ut labore etrt dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis noyur strud exercitation ullamco.

laboris nisi ut aliquip ex ea commodo yomr consfr off equat. Duis aute irure dolor into ekolor reprehe nderit in voluptate velit esse or cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

Ελληνικό εστιατόριο

The Concept

Με το να έχουμε ως αφετηρία τις αξίες μας και να τις χρησιμοποιούμε  στην καθημερινότητα μας, με μεράκι και προσωπική εργασία δημιουργήσαμε το εστιατόριο “Πιάτσα”.  Μέχρι και  σήμερα  καταφέραμε να μας εμπιστεύονται φίλοι, συνεργάτες & επισκέπτες που μας επισκέπτονται  καθημερινά για την κουζίνα και τις αυθεντικές γεύσεις μας .